Rob Jacobs bij ART Hilversum

Portret Rob Jacobs

ART Hilversum heeft een leuk stuk geschreven over Rob Jacobs:

Schilder, muzikant en meer

De Hilversumse kunstenaar Rob Jacobs is ook een veelgevraagd musicus en restaurator. Talloze particulieren en musea hebben hun kostbaarheden aan hem toevertrouwd voor restauratie. Rob zorgt op vele feesten en partijen voor sfeervolle jazz-muziek. Met vergelijkbare toewijding werkt hij aan een schilderkunstig oeuvre.
De schilderijen van Jacobs zijn vaak stillevens en coulissen- landschappen om in te verdwalen. Ze zijn opgezet in een klassieke compositie, maar uitgewerkt op een expressieve gestileerde manier. Jacobs speelt met diepte en perspectief, en vooral met kleur. Nu eens is er een Hollands landschap, dan weer een Oosterse locatie. Het blijft een Jacobs, met aandacht en liefde voor het vak geschilderd.

Hieronder werk dat hij exposeert in de oude C&A, met gegevens over maten, materialen en prijzen.

Lees verder op de site van ART Hilversum

 

Broese wordt tijdelijk kunstpand met werk van Rob Jacobs

Voormalig boekhandel Broese wordt tijdelijk op initiatief van Art Utrecht een spectaculair podium voor beeldende kunst.

In het weekend van 12 t/m 14 juni presenteren galeries, kunstruimten en kunstenaars zich in voormalig boekhandel Broese aan de Oudegracht.

Het wordt voor even de spil van de terugkerende Utrechtse Kunstwereld.

Art Utrecht organiseert tijdens dit weekend ook een Corona proof Art Walk. Een route langs zeven galeries en kunstruimten op loop- of fietsafstand van elkaar (open van 12.00 – 18.00 uur). Flyers met de route zijn te vinden bij de deelnemende locaties en in Broese. Ook is de plattegrond te downloaden via deze link.  Vele andere Utrechtse galeries, kunstruimten en musea zijn ook geopend.

Galerie Rob Rademaker is aangesloten bij Art Utrecht.

Kunstroute gaat toch door, deel 4

Dit is het 4e en laatste filmpje over de Kunstroute van ‘t aanstaande Pinksterweekend.

Ja de kunstroute Kortenhoef gaat inderdaad door. We houden ons aan de regels volgens het RIVM, dus als je mij belt voor een afspraak kan ik je indelen.  0644572104

Hoor graag van je.

Groet van Rob.