Kunstroute 2023 Pinksterweekend

Expositie van Rob Jacobs tijdens de kunstroute van ‘s-Graveland in het Pinksterweekend op zondag 28  en maandag 29 mei.

U bent van harte welkom in het atelier van Rob in “De Oude School” Kortenhoefsedijk 145 te Kortenhoef. (lange gang door en trap omhoog). Openingstijden van 11:00 tot 17:00 uur.

Met prachtig nieuw werk van Rob.

kunstroute 2023

 

Tijdens het Pinksterweekeinde kun je genieten van kunst in Wijdemeren

035 ’s Graveland Cultuur Uitgaan — Al meer dan 20 jaar brengt de Kunstroute ‘s-Graveland u op vele mooie locaties in het waterrijke gebied van Wijdemeren. Na een pauze van twee edities ontvangen de kunstenaars u graag weer in hun atelier tijdens het Pinksterweekend van 5 & 6 juni 2022!

Allerlei kunstenaars in het gebied rond Wijdemeren hebben zich verenigd om er een mooi Pinksterweekend van te maken, waarbij ook werk te bewonderen is van een aantal gastexposanten.

Het boeiende van de ‘s-Gravelandse Kunstroute is de veelzijdigheid van het werk van de deelnemende kunstenaars. Of je nu van schilderijen houdt, van beelden, keramiek of fotografie, het is een breed en afwisselend aanbod tijdens dit Pinksterweekend!

Overzichtstentoonstelling van totaalaanbod

In de Oude School, Kortenhoefsedijk 145, is tijdens dit weekend een expositie van het werk van alle deelnemers. Dit om de bezoekers een overzicht te geven van het ruime aanbod aan kunst dat op de verschillende locaties te zien is. In de tweede zaal van de Oude School is er een kleurrijke expositie van kindertekeningen met het thema “Vrijheid” geïnspireerd op het indrukwekkende grote “Vrijheids” kunstwerk dat tijdens de Pinksterdagen buiten op het terrein te bewonderen is. Hoewel de meeste ateliers op fietsafstand van elkaar zijn gelegen, kan de route ook per auto worden afgelegd. De ‘s-Gravelandse Kunstroute kan op elk gewenst punt worden begonnen.

In de ateliers liggen flyers, waarop de route staat aangegeven. Op deze flyer staan alle noodzakelijk gegevens van de deelnemende exposanten. Deze flyer ligt op alle openbare plekken door het hele Gooi en omstreken.

Bron

FLyer_Kunstroute_2022

Kunstroute ‘s-Graveland met de Pinksteren

Expositie van Rob Jacobs tijdens de kunstroute van ‘s-Graveland in het Pinksterweekend op zondag 5 en maandag 6 juni.

U bent van harte welkom in het atelier van Rob in “De Oude School” Kortenhoefsedijk 145 te Kortenhoef. (lange gang door en trap omhoog). Openingstijden van 11:00 tot 17:00 uur.

Met prachtig nieuw werk van Rob.

 

U kunt hieronder de flyer van de kunstroute downloaden en bekijken.

FLyer_Kunstroute_2022

 

Expositie in de Oude School

Uitnodiging kom gezellig even langs, allemaal nieuw werk te bezichtigen

Mediterraanse Steden & Landschappen in foto en op canvas

  • Fotografie – Dolf Enters
  • Schilderijen – Rob Jacobs

Zaterdag 30 april en zondag 1 mei van 10.00 tot 17.00

Expositie in de Oude School , Kortenhoefsedijk 145 – Kortenhoef

 

 

ART Hilversum expositie

Expositie in pop-upgalerie Kerkstraat 92 te Hilversum.

Geopend van wo t/m za van 12.00 tot 17.00

Het werk van Rob is nog te zien tot zaterdag 6 november.

 

Mooi stuk in de Gooi en Eemlander

Rob staat weer met een mooi stuk in de krant.

“Wat eerst op een oude fabriekshal leek, heeft ArtHilversum omgetoverd tot een kleurrijke kelder; met aankomende zaterdag muziek van een saxofonist

Niet allemaal tegelijk, maar Rob is inderdaad zaterdagmiddag 31 oktober aanwezig. Te zien en uiteraard ook te horen.

Rob Jacobs bij ART Hilversum

Portret Rob Jacobs

ART Hilversum heeft een leuk stuk geschreven over Rob Jacobs:

Schilder, muzikant en meer

De Hilversumse kunstenaar Rob Jacobs is ook een veelgevraagd musicus en restaurator. Talloze particulieren en musea hebben hun kostbaarheden aan hem toevertrouwd voor restauratie. Rob zorgt op vele feesten en partijen voor sfeervolle jazz-muziek. Met vergelijkbare toewijding werkt hij aan een schilderkunstig oeuvre.
De schilderijen van Jacobs zijn vaak stillevens en coulissen- landschappen om in te verdwalen. Ze zijn opgezet in een klassieke compositie, maar uitgewerkt op een expressieve gestileerde manier. Jacobs speelt met diepte en perspectief, en vooral met kleur. Nu eens is er een Hollands landschap, dan weer een Oosterse locatie. Het blijft een Jacobs, met aandacht en liefde voor het vak geschilderd.

Hieronder werk dat hij exposeert in de oude C&A, met gegevens over maten, materialen en prijzen.

Lees verder op de site van ART Hilversum